De nieuwe GoPro Hero 7!

De Nieuwe GoPro Hero 7

Afgelopen september was het zo ver: de nieuwe GoPro Hero 7! Wat zijn de exacte verschillen tussen de GoPro Hero 6 en de nieuwste GoPro Hero 7? en wat zijn de onderlinge verschillen tussen de 7 White, Silver en Black? Wil je antwoordt op deze brandende vragen lees dan snel hieronder verder.

De eerste beelden gemaakt met de GoPro Hero 7

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Kijk de video hieronder en laat je verrassen:

en wat vind je? Indrukwekkend he?

Maar wat zijn nou de verschillend tussen de nieuwste modellen?

 

Het grootste verschil tussen de Hero 6 Black en de Hero 7 Black?

Stabilisatie:

De stabilisatie in de nieuwste GoPro Hero is ongelofelijk! In de nieuwste actioncam wordt er gebruik gemaakt van HyperSmooth-stabilisatie. Deze stabilisatie is vergelijkbaar met een Gimbal (een losse stabilisator). Zie hieronder het verschil in stabilisatie tussen de Hero 6 en de Hero 7:

Foto’s

De Black-edition beschik ook over Superfoto, nu hoor ik je denken wat is nu weer superfoto? Superfoto is een functie op de nieuwe GoPro waardoor je beelden automatische worden opgeslagen in HDR en kleurmapping. Hiernaast beschik de Black-edition ook over ruisvermindering, waardoor foto’s nog scherper worden vastgelegd.

Video’s

De video’s worden vastgelegd in 4k met 60 frames per seconden, wanneer je filmt in Full HD worden ze zelfs vastgelegd met 240 frames per seconden, ideaal voor slowmotion. De Black-edition kan namelijk de beelden wel 8 x vertragen, zo weet je elk beeld haarscherp vast te leggen. Daarnaast kunnen er ook timelapse-video’s, korte clips gemaakt worden.

Bediening

De bediening is redelijk gelijk gebleven vergeleken met haar voorganger. Zo kan je de GoPro Hero 7 Black nog steeds besturen met je stem, wel in het engels maar dat kan jij! Mocht dat je toch niet lukken kan je natuurlijk ook altijd het 2 inch touch screen gebruiken op de achterkant van de Hero 7. Het enige verschil qua besturing met haar voorganger is dat de Black-edition daarbij nog gezichts-, glimlach- en scèneherkenning. Zo kunt u nog gemakkelijker filmen!

Livestream

Nu heb je top kwaliteit videos en foto’s maar die wil je natuurlijk delen! Dat is wel het grote verschil tussen de GoPro Hero 6 en Hero 7 want nu kan je zelf live videos uitzenden op bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Zo kan je tegelijk filmen en al je likes ontvangen, je ziet hierdoor gelijk wat je vrienden er van vinden.

 

en natuurlijk zijn alle drie de nieuwe modellen volledig waterdicht (tot 10 meter zonder cover).

-20%
25.00 20.00 incl. btw/ dag
25.00 incl. btw/ dag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *