Top 5 Accessoires voor de GoPro

Top 5 Accessoires

Het lijkt je leuk om een keer een GoPro te huren, maar wat ga je er mee doen? en welke accessoires zijn het handigst voor je activiteit? Na het lezen van deze blog weet jij alle antwoorden op deze vragen.

1. De Handler

De ideale accessoire voor als je gaat zwemmen, duiken of snorkelen is verreweg de Handler. De Handler is een stick met een groot grip oppervlakte en een extra koordje waardoor je de GoPro niet verlies in het water. Deze accessoire wordt vooral onderwater gebruikt.

2. Shorty

De must-have accessoires voor in de stad, de GoPro Shorty! Deze mini verlengstok is eenvoudig uit te klappen waardoor hij functioneert statief. Daarnaast kan je hem snel uitschuiven om makkelijker foto’s te maken. Bovendien is de GoPro Shorty niet groot en gaat dus gemakkelijk in de tas en is hierdoor ideaal om overal mee naar toe te nemen.

3. Suction Cup Mount

evestig gemakkelijk je GoPro op een auto, boot of motor met de Suction Cup van GoPro. Deze accessoires blijft enorm goed zitten en kan snelheden aan tot 240km per uur (probeer dat maar eens te halen!).

4. Sleeve + Lanyard Blue

Personaliseer je GoPro met de Sleeve + Lanyard Blue. Doormiddel van het koord aan de sleeve heb je de GoPro altijd binnen handbereik. De siliconen hoes past perfect om de GoPro, daarnaast voorkomt het beschadigingen. Hierdoor is het een ideaal accessoires voor je GoPro.

5. Drijvende Dobber

De laatste van de top 5 accessoires voor je GoPro is de Drijvende Dobber. De naam verklapt het natuurlijk al een beetje maar dit is een accessoires voor in het water. Naast dat dit een stick is wat handig vasthoudt, blijft het ook nog gemakkelijk drijven. En natuurlijk door zijn felle gele kleur is hij makkelijk terug te vinden als je hem per ongeluk laat vallen van bijv. een boot of brug.

Dat waren de 5 beste accessoires voor de GoPro. Kan je nu niet wachten om ze uit te proberen en allerlei gave videos en foto’s te maken? Wacht niet langer en huur ze dan gelijk hieronder.

De top 5 best Accessoires voor de GoPro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *